miércoles, 21 de octubre de 2009

MOLTS ADOLASCENTS TENEN UN PROBLEMA AMB EL CONSUM DE CANNABIS



40.000 Adolascents Espanyols tenen un problema amb el consum de cannabis.


Uns 400.000 joves Espanyols d'entre 14-18 anys han consumit cannabis l'últim més, d'aquests un 2'2 per cent presenten ja un consum problemàtic.
El cannabis és la primera droga que primer prenen i moltes vegades acaben amb consum d'altres substancies.
Entre un 7 i 10 per cent dels jovesn que ha probat les drogues poden desenvolupar un trastorn de dependència.
El consum de substancies tòxiques provoca: problemes socials, fracàs escolar, alteracions en el sistema nerviós central, problemes de fertilitat...

La meva opinió és que des de els instituts podriem intervenir d'una forma més vivencial, sobre les conseqüències del cannabis, amb això vull dir que a través de xerrades amb testimonis reals de persones que han sigut adictes i han pogut sortir d'aquest mòn. Penso que els adolascents ho viurien d'una forma més propera.
Crec que també hi haurien d'haver hores de classe,per treballar les emocions i com ens sentim, ajudar a que tots els nois i noies tinguin una bona autoestima i això els permeti dir no a les drogues, que puguin aprendre que es poden divertir, riure, fer amistats...sense anar colocats.


Aquesta noticia és de la web de noticies tele 5

Enllaç


http://www.telecinco.es/informativos/sociedad/noticia/100010596/40000+adolescentes+espanoles+tienen+un+problema+con+el+consumo+de+cannabis+

1 comentario:

  1. Nenaaa! No fa ni cinc minuts que he llegit aquest article! És molt fort que hi hagi tan de vici!
    Jo també penso que ens podem divertir i passar-nos'ho bé sense la necessitat d'anar colocats, i que s'hauria de practicar això d'expressar les emocions, perquè si no... mira com poden acabar!

    Cristina

    ResponderEliminar