martes, 27 de octubre de 2009

DISNEY REEMBORSA ELS DINERS DE "BABY EINSTEIN" PER NO SER EDUCATIUS



La companyia de Walt Disney a decidit retornar els diners dels videos de "Baby Einstein".
Davant de les queixes d'aquest producte que no educa ni incrementa l'intel·lecte dels nadons.
Fa més d'una dècada de l'aparició al mercat de la televisió per a nadons "Baby Einstein", són senzills vídeos amb música, titelles, formes ,colors i unes quantes paraules.
L'éxit va ser tan roturn i en uns quants anys Disney es va interessar per adquirir-ho, es van afegir a la col·lecció libres, joguines, més vídeos, etc....
Es calcula que només als Estats Units un de cada tres nadons de 6 mesos a 2 anys ha estat exposat a un d'aquests vídeos d'entreteniment. Això que ha pesar que els pediatres recomanen que els menors d'aquesta edat no mirin gens la televisió. Una primarenca exposició dels nadons a la televisió, diuen els experts, pot provocar problemes de dèficits d'atenció quan creixin.
La meva opinió és que quan hi ha una supervenda d'una joguina no ens parem a pensar si realment anirà bé o no, sinó que ens limitem a comprar-la.
També penso que per estimular un nadó ,és pot realitzar d'altres formes com amb materials naturals, reciclats, amb músiques, jocs, etc... Crec que ja arribarà el moment ,de que els nens vulguin mirar la televisió, no cal que ho facin tan aviat, perque quan són més grans l'únic que volen es mirar-la. Per a mi és més important explorar i experimetar amb materials de tot tipus, amb les persones i han d'experimentar l'entorn que els envoltà que és a on s'apren més i aprenen a relacionar-se i comunicar-se i no mirant uns ninots a la tele que total a aquesta edat no entenen res i a sobre el dia de demà els fà més reservats amb la gent que els envolta.
La noticia la he tret de 3cat24.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario