jueves, 12 de noviembre de 2009

DENUNCIA FALSA SOBRE L'ABANDONAMENT D'UN NADÓ

Els Mossos d'Esquadra han detingut la dona que dilluns al migdia va entregar a la comissaria una nena d'un mes i mig que segons va explicar havia trobat abandonada en un cabàs al parc Tallinaires de Castelldefels. Els Mossos es van estranyar que la dona sabés qui eren els pares de la nena i estirant el fil van descobrir que la denunciant era familiar de la menor. Després de prendre declaració als pares, d'origen bosnià, la dona va quedar detinguda per simulació de delicte, ja que hauria denunciat l'abandonament de la nena per venjar-se dels seus pares per una desavinença familiar. Està previst que avui passi a disposició judicial.

La nena continua sota la custòdia de la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat (DGAIA) fins que el jutge de guàrdia no cridi a declarar els pares de la menor, de nacionalitat bosniana. Serà el jutge qui decidirà si torna la custòdia de la nena als pares, que van ser detinguts en un primer moment pels Mossos acusats d'un presumpte delicte d'abandonament d'un menor, però la detenció dels Mossos van quedar sense efecte ahir a la tarda quan es va descobrir que tot plegat havia estat una falsa denúncia.


Jo crec que no es tindria que utilitzar a nens per venjances personals, penso que aquesta criatura no te que pagar les conseqüències de les desavenencies dels adults.
Penso que aquests pares deuen estar patint molt, ja que els hi han tret a la seva filla sense tenir culpa. Crec que la gent no te que inventar-se coses tant series com és l'abandonament de nadons.
ENLLAÇ
http://www.elpunt.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/102773-la-dona-que-va-entregar-als-mossos-el-nado-abandonat-acaba-detinguda.html

3 comentarios:

  1. Estic totalment d'acord amb tu ja que jo també crec i penso que no s'haurien d'utilitzar els infants com a venjança d'un problema que hagin tingut els adult perquè el principal pejudicat en aquesta situació és infant, el qual no té cap mena de culpa.
    A part pensu que com a persones adultes haurien de buscar una solucio per arreclar el problema i no arribar aquests extrems.
    Esperu que aquesta situació és solucioni aviat i aquest infant pugui torna amb més aviat possible a la seva llar.

    ResponderEliminar
  2. hola Gemma!! aquesta noticia hem fa pensar en que la dona no ha de ser gaire bona persona o no te gaire personalitat, la veritat!! per que fa servir a un infant com a motiu de venjança.... aixó no es fa!! penso que com a persona adulta hauria d'haver possat les coses al seu puestu amb qui tingues el problema i deixar en pau al nen. Per una altra banda penso que potser es sentiria tan perduda que no tenia un altre recurs per arreglar la situació familiar, s'ha vist perduda i amb por, encara que el que ha fet no te perdó! en conclusió crec que el nen es mereix una millor situació en tots els aspectes ja que si ha fet aixó, no sabem del que seria capáç de fer en un futur. m'agradat molt la teva noticia. T'envio una abraçada!!! areeeuu

    ResponderEliminar
  3. És inevitable que la gent faci servir als infants per venjances personals, és veu cada dia, però és molt cruel i jo també penso que no s'hauria de fer servir al infants per venjanses o per "guerres" d'adults.

    ResponderEliminar